‘Bir gece ansızın Sincar’a da gireriz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir gece ansızın Sincar’a da gireriz, oradaki PKK’lıları da temizleriz” dedi.

‘Bir gece ansızın Sincar’a da gireriz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye, Fırat’ın kıyısında kaybolan kuzunun sorumluluğunu üzerinde taşıyan yöneticilere, bunun hesabını soracak hakimlere ve savcılara sahip olduğu müddetçe Allah’ın izniyle millet olarak kimse sırtımızı yere getiremez.” dedi.

“Zeytin Dalı Harekatı’nda 3622 terörist etkisiz hale getirildi”

Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcından bu yana 3622 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildiren Erdoğan, “Virgülü koyduk, inşallah şimdi nokta konacak. Bununla kalmayacağız tabii. Bunun uzantısı var. Onlar da hallolacak. Zira bizim derdimiz işgal değil. Bizim derdimiz bu teröristlere karşı o temizlik harekatını gerçekleştirmek ve bu teröristlerden ülkemize karşı olan tehdidi ortadan kaldırmak.” şeklinde konuştu.

“Eğer halledemiyorsanız biz hemen bir gece ansızın Sincar’a da gireriz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kuzey Irak’taki terör kamplarını da gerekirse sürekli olarak kontrolümüz altına alarak, zira merkezi yönetime söyledik, dedik ki ‘Bakın burada ikinci bir Kandil ihdas ediliyor’. Neresi o ikinci Kandil, Sincar. Eğer bu işi halledecekseniz siz halledin. Eğer halledemiyorsanız biz hemen bir gece ansızın Sincar’a da gireriz, oradaki PKK’lıları da temizleriz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X