Bir seks skandalı daha!

İngiliz futbolundaki seks skandallarına bir yenisi eklendi. Sunderland’de forma giyen Adam Johnson, 16 yaşın altındaki bir kızla cinsel ilişkişe girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Bir seks skandalı daha!

Sunderland’da forma giyen İngiliz oyuncu Adam Johnson, 16 yaşın altındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

İngiliz gazeteleri olayı flaş gelişme olarak duyururken, BBC ve Sky Sports da sabah 9’da evinden polislerce alınan yıldız futbolcuyu gündemin ilk sırasına taşıdı. Haberde 27 yaşındaki Adam Johnson’ın 15 yaşındaki bir kız çocuğuyla ilişkiye girdiği ve bu nedenle tutuklandığı, 1,8 milyon pound değerindeki evde yapılan aramada dolu bir silah bulunduğu belirtildi.

MANCHESTER UNITED’DA SEKS SKANDALI

 

The Sun gazetesi polislerin sabah erken saatte 2 dönümlük arazide yer alan eve geldiğini yazarken, futbolcunun garajında da geniş çaplı arama yapıldığı açıklandı. 

Durham Polis sözcüsü ise konuyla ilgil yaptığı açıklamada, “27 yaşındaki bir erkek 16 yaşının altında bir genç kızla cinsel aktivitede bulunduğu şüphesiyle gözaltına alındı. Ve şu anda polis memurlarına verdiği cevaplarla yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

İNGİLİZ TEKNİK DİREKTÖRÜN SEKS KASETİ ÇIKTI

 

Kariyerine Middlesborough’da başlayan Adam Johnson, Leeds United, Watford ve Manchester City formaları giydikten sonra doğduğu yerin takımı olan Sunderland’e transfer oldu. Adam Johnson, sorgusunun ardından kefaletle serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X