Bir Zamanlar Çukurova’ya tepki yağıyor! Sosyal medya ikiye bölündü

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2. sezonuyla yine izleyicileri ekrana kilitleyen bölümleriyle dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova’ya tepki yağıyor! Sosyal medya ikiye bölündü

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin izleyicileri nasıl içine çektiğini görmek için sosyal medyaya bakmanız yeterli.

Instagram hesabından dizinin fragmanını paylaşan Hilal Altınbilek’in sayfasında dizinin hayranlarının yorumları ilgi çekmekte.

Dizi hakkında çok ilginç yorumlar var.

Bir izleyici,”Çok edepsiz bir dizi olmaya başladı. Siz evlisiniz başkalarıyla, kötü örnek” diyerek Züleyha ve Yılmaz’ın düştüğü duruma itiraz ediyor.

Dizinin hayranları iki evli eski aşığın her şeyi bir kenara bırakıp birbirlerine kavuşmasını noktasında hem olumlu hem de olumsuz fikriler öne sürmekte.

Her ikisinin de istemediği kişilerle evli olduklarını yazan bazı dizi hayranları, “Zorla sevmediği adamla evlenmek zorunda kaldı Züleyha. Nasıl bir kadının istemediği evliliği devam ettirmesini isteyebilirsiniz ki? Kadın mutsuz ama Demir mutlu ya ikinise de yeter” diyerek farklı bir duruş sergiledi.

Demir karakterinin hapiste olmasından fırsat bulan Yılmaz’ın yeniden Züleyha’yı avuncunun içine aldığını düşünen ve “Demir inşallah hapisten çıkar. Demirsiz dizi olmuyor” diyen bazı dizi hayranları Züleyha’nın düştüğü durumu da eleştirmekte.

Kimi dizi hayranları ise Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakterine sahip çıkıyor.

Bir dizi hayranı, “Yılmaz, Müjgan’ı yakma, Demir ile Züleyha’yı ayırma, adam ol da karınla ilgilen” diye yazdı.

Züleyha’ya dizini kırıp oturmadığı için laf söyleyenlerden tutun da, Müjgan’a mektubu okuyup da her şeyi bilmesine rağmen sinsi sinsi planlar yaptığı eleştirileri getirenler de var.

Yani Bir Zamanlar Çukurova dizisinin takipçileri yorumlarıyla sosyal medyayı sallıyor.

Bu tartışmaların da biteceği yok gibi. Ancak tüm bu gelişmeler Bir Zamanlar Çukurova’nın ekrandaki güçlü duruşunu muhafaza edeceğini de gösteriyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X