Birbirlerine benziyorlar

Antalya’da kazanırsak eğer Bursaspor-Göztepe mücadelesi her yönüyle farklı olacak .

Birbirlerine benziyorlar

Timsah’ta tam 8 isim kart sınırında bulunurken, İzmir ekibinde de 7 oyuncu bu korkuyu yaşıyor. Wallece Reis, Alpaslan Öztürk, Yasin Öztekin, Beto, Castro, Tayfur Bingöl ve Berkan Emir Sivas maçında kart görürse Bursaspor’a karşı yoklar. 

Ligde oldukça kritik bir süreçten geçen Bursaspor’da sıkıntı oluşturan durumlardan biri de kart sınırındaki oyuncuların fazlalığı. Yeşil beyazlılar’da şuan 8 oyuncu, bu tabloyla karşı karşıya. Bu sezon kısıtlı kadronun birçok sıkıntısını yaşayan Bursaspor’da Aytaç Kara, Ertuğrul Ersoy, Allano Lima, Tunay Torun, Aurelien Chedjou, Iasmin Latovlevici, Umut Meraş ve Ramazan Keskin, Antalyaspor karşısında kart görmeleri halinde zorlu Göztepe mücadelesinde forma giyemeyecek. 

YUSUF BU HAFTA YOK

Özellikle Bursaspor’un ligde kalma adına Göztepe ile çekiştiği ve bir sonraki hafta ev sahibi avantajıyla İzmir ekibine karşı sahaya çıkacağı düşünüldüğünde oyuncuların kartlara yönelik dikkatli olması ön görülüyor. Bilindiği gibi Bursaspor’da yine sınırda bulunan Yusuf Erdoğan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında gördüğü kartla cezalı duruma düştü ve  Antalyaspor mücadelesinde görev almayacak. 

TAM 7 İSİM 

Bu arada Bursaspor’un düşme hattındaki ve bir sonraki rakibi Göztepe’nin de başı kart sınırındaki oyuncularla dertte. İzmir temsilcisinde tam 7 isim bu korkuyu yaşıyor. Wallece Reis, Alpaslan Öztürk, Yasin Öztekin, Beto, Andre Castro, Tayfur Bingöl ve Berkan Emir şuan sınırda bulunuyor. Bu oyuncular bu hafta oynanacak Sivasspor karşılaşmasında kart görmeleri durumunda Bursaspor deplasmanında görev alamayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X