Birlik ve beraberlik mesajları

Başkan Aktaş, “İnsanların yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi ortaya koymak adına bir araya geldiğimiz bu sofralar, çok değerlidir’ dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, iftar programını bu kez Gemlik’te gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Her akşam başka bir ilçedeyiz. Bursa’mızın 17 ilçesine de ulaşmaya çalışıyor, hemşerilerimizle iftar yapıyoruz” dedi.

Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her akşam biri Görükle olmak üzere 9 ayrı noktada 16 bin 500 kişiye iftarlar verildiğini, ramazan boyunca da 500 bin kişiye iftar verilmiş olacaklarını söyledi.

Kosova, Bosna Hersek, Batı Trakya, Bulgaristan, Makedonya ve Gürcistan olmak üzere 6 ülkede de iftarlar verildiğini ve erzak dağıtıldığını anlatan Başkan Aktaş, “İnsanların yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi ortaya koymak adına bir araya geldiğimiz bu sofralar, çok değerlidir. En büyük zenginliğimiz birliğimiz ve beraberliğimizdir” diye konuştu.

GEMLİK’İN YANINDAYIZ…

Alinur Aktaş, vatandaşların ramazan bayramını tebrik ettiği konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak dün de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız. İnşallah biz her zaman yanınızda, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Yolumuza devam edeceğimizden, en büyük aşkımız ve heyecanımız olan hizmetlerimize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Gemlik’te Başkan Aktaş’a eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X