‘Birlikte başaracağız’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, görev süresindeki ilk istişare toplantısını AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdi.

‘Birlikte başaracağız’

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde düzenlenen değerlendirme toplantısında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları hazır bulundu.

Seçim sürecinde birlikte çalışan AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Bu iş sizinle oldu, inşallah sizinle devam edecek. Zor bir süreç yönettik ve bu süreçten alnımızın akıyla çıktık. İlçemizle beraber Bursa’da önemli bir başarı elde ettik” dedi.

“YILDIRIM HIZIYLA ÇALIŞACAĞIZ”…

Bütünü kuşatan yaklaşımla hareket ederek bir yol haritasıyla izleyeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Yıldırım’ın yarınlara çok daha güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapacağız.

Bu yükü kaldıracaksak meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlularımızla, muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle birlikte çalışacağız. Bundan sonraki süreçte de sahada birlikte olacağız. Hemşehrilerimizin tamamının huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X