‘Bize yerimizde saymayı vadediyorlar’

Karacabey’de bir dizi açılış gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bunlar bize yerimizde saymayı vadediyor. Eski Türkiye’yi vadedenler statükocudur. Macun tüpten çıkmıştır. Türkiye, hak ettiği noktaya taşınmak zorundadır.’ dedi.

‘Bize yerimizde saymayı vadediyorlar’

Törende konuşan Çavuşoğlu, seçim gününden itibaren Türkiye’nin hızla şaha kalkacağını belirterek, “Sandıkta millet bir taraftan güçlü yürütmenin temsilcisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden bu devletin başına cumhurbaşkanı olarak seçecek, diğer taraftan da güçlü bir Meclis adına AK Parti listelerinden oluşan kadrolarla milli iradenin temsilini sağlayacaktır. Güçlü yürütme, güçlü Meclis, güçlü Türkiye hedefliyoruz. Yaptıklarımız, önümüzdeki döneme ilişkin çok umut vadediyor.

AK Parti, 16 yıllık dönemde her türlü tuzağa, kirli tezgaha, siyaset mühendisliklerine ve hatta ülke savunması için kendine emanet edilen tüfeği, silahı, uçağı bu milletin başına bomba olarak boca edenlere karşı güçlü yürümeyi, kalkınmayı, gelişmeyi sağlamış kadrolarla yola çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte istikrar ve güvenin hakim olacak. Siyasi çekişmelerin tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacaktır. Önümüzdeki beş yıllık dönemde Türkiye 3-4 kat daha büyüyecektir” diye konuştu. 

“MACUN TÜPTEN ÇIKTI”

Eski Türkiye’yi vadedenlerin, statükocu olduğunu öne süren Çavuşoğlu, “Türkiye, eski Türkiye’ye dönemez. Macun tüpten çıkmıştır. Türkiye, ‘Yelkenler fora’ diyerek hak ettiği noktaya taşınmak zorundadır. Bir cumhurbaşkanı adayı ‘Kanal İstanbul’u ve Türkiye’nin ilk yerli otomobili projesini durduracağım’ diyor. Bunlar bize yerimizde saymayı vadediyor. Türkiye’nin yapacaklarına inancı olmayanların yapabileceği, gurur duyabileceği sadece başkalarının yaptıklarına gıptayla bakmak ve onlarla gurur duymak olur. Bu, zelaletin, zelilliğin, Türkiye’ye olan güvensizliğin, bu milleti tanımamanın bir ifadesidir” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X