BluTv CEO’sundan Behzat Ç. açıklaması

6 Yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönen Behzat Ç. dizisi için flaş bir iddia ortaya atıldı. BluTv CEO’su anında yalanladı.

BluTv CEO’sundan Behzat Ç. açıklaması

Bir döneme damga vuran Behzat Ç. dizisi, 6 yılın ardından yeniden dijital dizi ve film izleme platformu olan BluTv’de ekrana gelerek hayranlarını sevindirmişti ki ikinci sezonu merakla beklenen dizi için üzücü bir haber geldi.
 

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-1eJF.jpg

Aradan geçen yılların ardından BluTv’de ilk sezonu 8 bölüm şeklinde yayınlanan Behzat Ç. dizisinin ikinci sezonu için BluTv, dizinin ikinci sezonda 45 dakika yerine 60 dakikaya çıkarılacağı ve yeni sezonda çekimlerinin yakında başlayacağını duyurmuştu.

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-rty5.jpg

Hatta iddialara göre, eski sezonlarda yer alan Harun karakterine hayat veren Fatih Artman’ın da diziye geri döneceği konuşuluyordu.
 

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-EKB3.jpg

İddialara göre, Behzat Ç., ikinci sezon için yapım öncesi aşamasındayken iptal olduğu söylendi. Hatta Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan, Instagram hesabındaki bir gönderisine yapılan yoruma yanıt verdi. Aydan, yeni sezonun vaktini soran bir takipçisine, “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar” şeklinde yanıt verdi. Aydan, yorumunu kısa süre sonra sildi.
 

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-8fgg.jpg

Maddi konularda anlaşamadığı söylenen BluTv’nin CEO’su Aydın Doğan, iddiaları yalanladı.
 

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-QTcb.png

BluTV CEO’su Aydın Doğan, “Bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberler yapmadan” dedi.

behzat-c-hayranlarina-kotu-haber-KdUR.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X