Bol şans gençler!

Bursaspor’un U14 ve U15 takımlarının katıldığı 3. Uluslararası Gençlik Turnuvası 19 Nisan-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek.

Bol şans gençler!

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından organize edilecek 3. Uluslararası Gençlik Turnuvası 19 Nisan-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. U14 ve U15 yaş kategorilerindeki organizasyonda, her bir yaş kategorisinde dört Türk ve dört yabancı kulüp mücadele edecek. 2017-2018 sezonunda Spor Toto Gelişim Ligi U14 ve U15 yaş kategorileri Türkiye finallerinde yarı final ve final oynayan takımların davet edildiği turnuvada Bursaspor Futbol Akademisi her iki kategoride de yarışacak.

Kimler yok ki!

U14 kategorisinde turnuvaya Bursaspor haricinde Ankaragücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gent (Belçika), Club Brugge (Belçika), Valencia (İspanya) ve Dinamo Kiev (Ukrayna) katılırken, U15 kategorisinde ise rakiplerimiz Altınordu, Ç.Rizespor, Trabzonspor, Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Stuttgart (Almanya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Torino FC (İtalya) takımları olacak. Her iki yaş kategorisinde de çekilecek kuranın ardından iki gruba ayrılacak olan turnuvada U14 yaş ilk maçları 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 10.00, U15 yaş ise 12.15’te oynanacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X