Bolluk için de yokluk!

Orta sahada isim çok ancak üretkenlik anlamında sıkıntı oldukça fazla 

Bolluk için de yokluk!

Timsah’ta 15 hafta sonunda orta alanda tam 9 futbolcu forma giydi. Hiçbiri hücumsal anlamda istenileni veremezken, Henri Saivet en büyük hayal kırıklığı oldu. 

15 haftayı 19 puanla geçiren Bursaspor, bu süreçte en büyük sıkıntıyı orta alanda yaşadı.  Savunma anlamında verim alınsa da bu bölgede forma giyen isimlerin hücum olarak istenileni verememesi yeşil beyazlıların adeta kaderini belirledi. Bursaspor’da 15 hafta sonunda orta alanda tam 9 futbolcu şans buldu. Badji ve Aytaç Kara birçok maçta iyi bir ikili oluştururken, önlerinde forma giyen isimlerin tabelaya katkısı hemen hemen hiç olmadı. 

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Timsah’ta Badji ve Aytaç Kara ile birlikte orta alanda Henri Saivet, Ramazan Keskin, Abdullahi Shehu, Jani Atanasov, Tunay Torun, Furkan Soyalp ve sözleşmesini fesheden Bogdan Stancu forma giydi. Bu oyuncular içinde skora en çok katkısı olan futbolcu Aytaç Kara oldu. Tecrübeli ismin Spor Toto Süper Lig’de şuanda 3 golü bulunuyor. Büyük umutlarla transfer edilen Henri Saivet ise tam bir hayal kırıklığı oldu. 

TUNAY DA OLMADI

15 hafta sonunda sadece 1 asisti bulunan tecrübeli krampon, son Antalyaspor karşılaşmasında ıslıklandı. Tunay zaman zaman forvet arkasında görev almasına rağmen istenileni veremezken, Furkan Soylap de forma bulduğu karşılaşmalarda iyi bir performans gösteremedi. Yaklaşan devre arası transfer dönemi öncesi yeşil beyazlıların, ilk olarak bu bölgeye skora katkı yapacak ve forveti besleyecek bir ismi takıma kazandırması şart gözüküyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X