Bomba iddia! Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu..

Popçu Murat Boz ile 2 yıldır aşk yaşadığı oyuncu Aslı Enver ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Ayrılık sebebinin ise Aslı Enver’in Murat Boz’u kıskançlıkları ile bunalttığı olduğu iddia edilmişti.

Bomba iddia! Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu..

Instagram’da ‘lost.secret’ isimli hesaptan çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı! İddiaya göre, Aslı Enver, Murat Boz’un yabancı bir modelle kaçamak ilişkisini öğrendi ve beraberliğini bitirdi.

Ayrılık sonrası Murat Boz bir türlü unutamadığı eski aşkı Eliz Sakuçoğlu ile Amerika’da görüştü. İkilinin İstanbul’da da gizli gizli buluştuğu söylentiler arasında.

murat-001.jpg

Bu arada apar topar Amerika’dan dönen Murat Boz, ayağının tozuyla sahneye çıktı. Kartal’daki İstmarina’da konser verdi. Öncesinde ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu:
 
”ASLI ÇOK DEĞERLİ”

”Ayrıldığımız doğru. Bunu da ilk kez açıklamış oldum. Aslı çok değerli bir insan. Yaşananlar iki kişi arasındaki özel şeyler. Böyle olması gerekiyormuş ve oldu. İkimiz de konuşmadığımız zaman sürekli fikir üretiliyor”

tyik.jpg

 
MURAT BOZ’DAN MANİDAR ŞARKI!

Murat Boz’un konser sırasında ‘Özledim’ şarkısını diz çöküp ‘acı çeker’ gibi okuması dikkat çekti. Bir hayranı ”Ne kadar içten söyledin. Özledin mi?” diye bağırdı. Şaşıran Murat Boz gülmekle yetindi.

oooxdgjn.jpg

Murat Boz’un bu haraketi Eliz Sakuçoğlu’na mı yoksa Aslı Enver’e mi diye yorumlandı.

as-005.jpg

Morali çok bozuk olduğu söylenen Aslı Enver ise, ‘Süreyya’yı canlandırdığı ‘İstanbullu Gelin’in setinde gözyaşlarına boğuldu. 

8676330.jpg

Cuma akşamı yayınlanan bölümde Zerrin Özer’in ‘Kıyamam’ şarkısını söyleyen Aslı Enver sık sık ağladı. Sahne bu yüzden defalarca tekrarlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X