Bomba Yüklü Araçtaki Teröristler Parçalandı

Hakkari’de, bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu iki terörist parçalandı. Güvenlik birimlerinden edinilen bilgiye göre, hakkında daha önceden…

Bomba Yüklü Araçtaki Teröristler Parçalandı

Hakkari’de, bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu iki terörist parçalandı. Güvenlik birimlerinden edinilen bilgiye göre, hakkında daha önceden istihbâri bilgi alınan jandarma ve polisin koordineli olarak takip ettiği 34 BJ 8701 plakalı araç, Durankaya istikametine geldiği sırada jandarma tarafından durdurulmak istedi. Aracın içindeki teröristler yolun kapandığını görüp geri dönerek kaçmaya çalışırlarken Durankaya Jandarma Komutanlığında görevli TTZA Kobra ile araca ateş açıldı, açılan ateş sonucu bomba yüklü araç imha edildi. Söz konusu patlamada herhangi bir zayiat meydana gelmezken, bir tonluk patlayıcı yüklü aracın infilakı sonucunda jandarma komutanlığının cam ve çerçeveleri kırıldı. Aracın infilakı sonucu içindeki iki terörist parçalandı. Teyit edilememekle birlikte araç içerisinde, aracı kullanan İran uyruklu Renhat (Kod adlı) terörist dışında 1 BTÖ mensubunun daha olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X