Borç kapatmak için ilk gün 409 başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasına ilk gün 409 başvuru yapıldı.

Borç kapatmak için ilk gün 409 başvuru

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ”TOKİ’den sosyal konut satın alan, çoğu alt gelir grubundan vatandaşlarımıza yüzde 20 erken ödeme indirimi ile önemli bir fırsat sunduk. 100 bin lira borcu olan bir vatandaşımızın 18 Mayıs’a kadar borcunu kapatması halinde, 80 bin lira ödeyeceğini belirttik.

Kampanyamız ilk gün oldukça ilgi gördü ve ilk gün 409 vatandaşımız 19 milyon 778 TL’lik borçlarını kapatıp tapularını aldı” dedi. Kampanyaya kamu bankalarının destek verdiğini dile getiren Turan, ”Kamu bankaları borçlarını kredi ile kapatacak vatandaşlarımıza 0,99’dan kredi imkanı sundu.

18 Mayıs tarihine kadar başvuru sayısının daha da artacağını düşünüyorum. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında, söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X