Borç verdiği kalfasını öldüren şahsın yargılanmasına başlandı

Bursa’da aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddiasıyla kalfasını öldüren şahsın yargılanmasına başlandı.

Borç verdiği kalfasını öldüren şahsın yargılanmasına başlandı

Olay, 15 Haziran Çarşamba günü Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çırpan Mahallesi’nde iş yeri bulunan Levent B. (46), aralarında alacak-verecek meselesi bulunan berber Kadir Alınca’nın (35), Darmstad Caddesi’nde bir oto kiralamacıya girdiğini gördü.

Bu sırada Alınca’ya yetişen Levent B., şahsı bacağından, kolundan ve sırtından bıçakladı. 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alınca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“6 bin lira verdim”

Alınca’yı öldürmek suçundan hakkında müebbet hapis istemiyle dava açılan Levent B.’nin davası Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı.

Mahkemede ifade veren Levent B., “Ben kuaför işletiyorum. Kadir Alınca da benim yanımda çalışıyordu. Birlikte bir oto kiralamacıdan hasarlı araç alacaktık. Ardından aracı tamir ettirip satacaktık. Bu amaçla kredi kartımdan 6 bin lira çekerek, Kadir’e verdim. Arabayı kurban bayramına yetiştireceğini söyleyerek beni oyaladı. İş yerime geldiği sırada uyuşturucu içiyordu. Olaydan 6 ay önce Kadir beni iş yerimin bitişiğine çağırdı. Bana, ‘Beni şikayet edersen seni gömerim’ dedi. Bu hususta şikayetçi oldum ve dava açıldı. Ardından çay ocağından bıçak aldı. Bana küfürler etti. Ben iş yerime kaçtım. Ben kendimi kurtarmak için bodruma indim” dedi.

“Bakışlarından ve kelimelerinden dolayı bıçağı aldım”

Olay gününü anlatan Levent B., “Uğur A. ile çay bahçesinde oturuyordum. Kadir çay ocağının yan tarafından daha kolay geçilmesi yerden geçmedi. Daha dar alandan geçerek bana doğru bir şeyler söyledi. Ardından da araca doğru gitti. Ben bakışlarından ve kelimelerinden dolayı bıçağı aldım. Maktülün arkasından gittim. Bu sırada Kadir beni görmediği halde küfürlü bir şeyler söylemeye devam ediyordu. Şoför kapısı yerine torpidonun bulunduğu kapıya yönelince bir şeyler çıkartacak diye korktum. Koluna doğru bıçağı salladım. Ancak Kadir o sırada hareket edince sırtına geldi. Sonra boğuşmaya başladık. Bana tekme atmaya çalıştı. O sırada bıçak maktülün bacağına da geldi. İş yerine gittim ve polise haber verilmesini söyledim. Sonrada bıçağı iş yerine bırakıp, polis gelince teslim oldum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X