Borsa’dan Kent Hali’ne ziyaret

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Borsa olarak her zaman Bursa Kent Hali’nin yanında olduklarını söyledi.

Borsa’dan Kent Hali’ne ziyaret

Matlı, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve beraberindeki heyet, Bursa Kent Hali’ndeki üyeleri ile Sebze ve Meyve Komisyoncu İş Adamları Derneği Başkanı Aydın Akyol’u ziyaret etti.

Bursa Kent Hali’ni daha cazip ve tercih edilir hale getirmek adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan BTB Başkanı Özer Matlı, ‘’Hepimiz kendimizi daha fazla geliştirmek zorundayız. Günlük sorunlarımızla uğraşırken, bir yandan da yarınlarımız için oluşturduğumuz stratejilerimiz olmalı ve artık ileriye dönük projelerimizi konuşmalıyız.

Dernekteki arkadaşlarımızın hepsi hedefleri olan isimler. Sadece Bursa Kent Hali için değil Türkiye’deki hatta dünyadaki hal kavramına yeni bir boyut getirerek, Hal içerisinde bir inovasyon yaratmalıdırlar. Bursa Ticaret Borsası, Bursa`nın önemli bir değeri olan Bursa Kent Hali’nin ve tüm üyelerinin her zaman yanındadır” dedi.

Bursa Kent Hali Sebze ve Meyve Komisyoncu İş Adamları Derneği Başkanı Aydın Akyol da, Hal’e içinde cami ve sosyal donatı alanlarının bulunduğu bir tesis kazandırmak istediklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X