Böyle golcü mü olur!

Devre arasında takım değiştiren forvetlerin hepsi patlama yaptı, bir tek Moussa Sow hayal kırıklığı yarattı

Böyle golcü mü olur!

Demba Ba Göztepe’de, Seleznov Akhisar’da, Jahovic ve Eto’o Konya’da, Diagne Kasımpaşa’da, Doukara Antalya’da iş yaparken, sakatlıklarla boğuşan Sow ne gol atabildi, ne asist yapabildi. 

Bursaspor bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı. Derde deva olsun diye transfer edilen Moussa Sow ise yeşil beyazlılarda beklentileri hiçbir şekilde karşılayamadı.

Tıpkı Sow gibi devre arasında diğer takımlara gelen golcüler ise adeta şov yaptı. Jahovic’in takımdan ayrılmasından sonra bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Demba Ba’yı kadrosuna katan Göztepe, turnayı gözünden vurdu. Senegalli forvet, Göztepe formasıyla çıktığı 7 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 

DİAGNE 6 GOL ATTI

Akhisarspor’un da Seleznov transferiyle yüzü güldü. Kardemir Karabükspor’la yollarını ayıran ve boşa çıkan tecrübeli forvet, bonservissiz gittiği yeni takımında 13 maça çıktı ve 7 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Kasımpaşaspor’da ise Mbaye Diagne kısa sürede farkını ortaya koydu. Çin Ligi takımlarından Teda’dan transfer edilen 26 yaşındaki Senegalli forvetin ligde 6 golü bulunuyor. 

DOUKARA FARK YARATIYOR

Adis Jahovic 3 gol 1 asistle A.Konyaspor’a katkı sağlarken, Samuel Eto’o da yeşil beyazlı formayla 2 gol attı, 2 asist yaptı. Antalyaspor’un Osmanlıspor’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Doukara’da adından söz ettirdi.

26 yaşındaki oyuncu, Akdeniz temsilcisinde 3 gol, 2 asistlik performansla oynuyor.  Kümede kalma mücadelesi veren Osmanlıspor’un Başakşehir’den aldığı Mehmet Batdal’da Başkent ekibine 2 gol, 1 asistlik katkı yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X