Böyle nereye kadar

Frutti Extra Bursaspor, bu sezon sergilediği performansla alkış alırken, Anadolu Efes maçında 4 oyuncunun 30 dakika üzerinde sahada kalması rotasyon problemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Böyle nereye kadar

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunu geçiren Frutti Extra Bursaspor, önceki gün son şampiyon Anadolu Efes’e mağlup olsa da sergilediği performansla alkış aldı. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan, ardından evinde Pınar Karşıyaka’ya mağlup olan yeşil beyazlılar, Ormanspor galibiyetiyle moral bulurken, Avrupa Ligi finalisti Anadolu Efes’e diş geçiremedi ama kısıtlı kadrosuna rağmen mücadelesi alkışı hak etti. 

KISITLI KADRO DÜŞÜNDÜRÜYOR

Güçlü rakibi karşısında ilk çeyreği önde tamamlayan Potanın Timsahları, üstünlüğünü koruyamasa da maçın son bölümüne kadar pes etmedi. Yeni kurulan kadrosuyla lige renk getiren Frutti Extra Bursaspor, şampiyonluk adayı rakibi karşısında başa baş bir mücadele sergiledi. Lige güzel başlayan, aldığı sonuçlarla umut veren ve 5 maçında 3 galibiyet alan yeşil beyazlılar, alkışı hak etse de kadrosunun kısıtlı olması düşündürüyor.

4 OYUNCU KENDİNİ AŞTI

Başantrenör Serkan Erdoğan’ın da sık sık dile getirdiği gibi Potanın Timsahları’nın maçlarda rotasyona gidememe sorunu bu sezon en büyük rakibi olacak gibi. Frutti Extra Bursaspor’da Anadolu Efes karşısında 4 oyuncu 30 dakika üzerinde sahada kalırken, kaptan Ender Arslan 24 dakika forma giydi. Yeşil beyazlılarda Chris Jones 39 dakika 51 saniye ile maçta en fazla sahada kalan isim olurken, Perry Jones 38 dakika 27 saniye, Gabriel Olaseni 35 dakika 45 saniye ve Allerik Freeman da 35 dakika 16 saniye oynadı. 

Kızıl’dan tem destek

Frutti Extra Bursaspor’un TOFAŞ Spor Salonu’nda Anadolu Efes’le yaptığı karşılaşmayı Uludağ İçecek Türk AŞ ortaklarından ve Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl da maçı büyük bir heyecanla takip etti. Uludağ İçecek Türk AŞ CEO’su Mete Öz’le birlikte büyük heyecan içerisinde karşılaşmayı izleyen Kızıl, takıma destek verdi. Ancak alınan yenilgiyle sahadan üzgün ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X