Böyle oynarsak maç kaybetmeyiz

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Bursalı basın mensuplarına özel açıklamalarda bulundu.

Böyle oynarsak maç kaybetmeyiz

 İlk olarak taraftara teşekkür eden Bakkal, ‘Özellikle bu stresli ortamda kendi sahamızda hissettiren seyircimizi kutluyorum. Hücum gücü inanılmaz olan bir takıma karşı oynadık. Keyif veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Ben biraz keyif aldım. Bunun artarak devam etmesini arzu ediyorum. Atletik performansta ligin en iyisiyiz. Bunu neticeye yansıtmalıyız’ dedi.

İNANILMAZ UMUT VERDİ

Pazar günü oynayacak Akhisar maçının önemine değinen Mesut Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Akhisar’a karşı çok farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Biz böyle oynayalım her maçtan puan ya da puanlar alırız. Herkesin desteği geldiğim ilk günden bu yana inanılmaz. Bu bize puan ve artı olarak dönecektir. Bu oyun bana inanılmaz umut verdi. Hep yakınıyorduk gol pozisyonuna girmiyoruz diye. Takımın gol atamaması bir stres de olabilir. Bunu samimiyetle söylüyorum, gol pozisyonuna giren takım iyi takımdır. Bir gün atacak.’

ERTUĞRUL TOPARLAYACAK

‘Attığı zaman da önüne geçilmez. Benim yapacağım şey şu; Biz sadece takımı oraya git diye iteceğiz. Golcüler bir attı mı arkası gelir. Sakho da inşallah atar. Ertuğrul dönem dönem böyle sıkıntıları yaşayabilir. Bursa’ya mal olmuş bir oyuncu. Bir defa niyeti çok iyi. Ben toparlanacağına yürekten inanıyorum. Bizim için önemli bir oyuncu. Hata yapmış olabilir ama Bursa’nın bir değeri. Bursaspor’un önemli oyuncularından bir tanesi. Biz de her oyuncuyu destekleyeceğiz. Bazen kızdık, bazen biz de bağırdık ama bu hatayı yapacak.’

AKHİSAR MAÇINA 25 BİN KİŞİ

Her maça ayrı taktikle çıkacaklarını da kaydeden tecrübeli teknik adam, ‘Bu hafta mesela Popov’u oyuna sokmamamız gerekiyordu; sokmadık. Latovlevici ile orayı kapattık. İnanılmaz oynadılar. Şu andan sonra kimseyi bekleyecek halimiz yok. Ben malzemeci olsa oynatacağım. Yusuf çok önemli bir oyuncu. Devreye girse maç alacağız. Öbür hafta da işi belki de o götürür. Akhisarspor maçında en az 20-25 bin kişiye oynarız diye düşünüyorum. Biz beraber kazanacağız. Ben burayı sevdiğim için geldim. Baktığınız zaman da kafayı kaldıran bir takım var. O da neyle oluyor? Hep birlikte oluyor. Taraftarımıza söz vermek yerine galibiyet vermek istiyoruz’ diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X