Böyle tehdit etti: Gönderin yoksa hesabı ödemem!

Emrah eşi ve çocuklarıyla Arnavutköy’de bir balıkçıda görüntülendi. Ünlü şarkıcı basın mensuplarının kapıda olduğunu öğrenince hesabı garsonlara kesmeye kalktı.

Böyle tehdit etti: Gönderin yoksa hesabı ödemem!

Emrah, eşi ve oğluyla gittiği balıkçının önüne basın mensuplarının geldiğini öğrenince mekân görevlilerini hesabı ödememekle tehdit etti.

HESABI GARSONLARA KESTİ!

Hesap krizi! Emrah, eşi Sibel Kirer, oğlu Elyesa ve kızı Eleysa ile Arnavutköy’deki bir balıkçıda yemek yedi. HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre,  keyifli başlayan gece, basın mensuplarının mekânın önüne gelmesiyle yerini gerginliğe bıraktı. 

sl.jpg

Gazetecileri fark eden Emrah, gazetecileri çağırdığını düşündüğü garsonları, “Onları buradan gönderin, yoksa hesap ödemem” diye uyardı.

AĞZINI BIÇAK AÇMADI…

Emrah’ın çıkışı üzerine garsonlar, basın mensuplarına çekim yapmamaları konusunda ricada bulundu. Bu sırada araya giren sanatçının menajeri, Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’la ilgili sorulardan rahatsız olduğunu söyledi.

ua-001.jpg

Çıkışta ünlü oyuncunun ağzını bıçak açmazken yardımcıları muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X