Bozbey: Halk gerekeni yapacak

İnegöl’de vatandaşlarla biraraya gelen Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Hizmet burada çok eksik kalmış.

Bozbey: Halk gerekeni yapacak

Sorunları çözmek 31 Mart’tan itibaren bizim işimiz olacak. Daha güzel bir İnegöl için projelerimiz var. Artık gerekeni halk yapacak” dedi

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte İnegöl’de halkla birlikteydi. İnegöl’de Perşembe Pazarı’nda esnafı ziyaret eden Bozbey, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İnegöl’ünYeniceköy ve Cerrah mahallelerinde halka seslenen Bozbey, genç, yaşlı her yaştan vatandaşın derdini dinledi taleplerini aldı.

İnegöl’e bugüne kadar hiçbir şey yapılmadığını belirten Bozbey, “İnegöl’le ilgili birçok projemiz var. Kooperatifçilik üzerinden tarımı destekleyerek, bizim kırsal alandaki köylümüzün gelirini artırmayı hedefliyoruz. Desteklerimizle birlikte daha fazla üretim olacak, bizim köylümüz kazanacak. Arazilerine ekecek ve karşılığını alacak. Merkezde hava kirliliği ve altyapı sorunu had safhada. İnegöllü’ye hak değildir.

Önce burada altyapı ve onunla beraber diğer sorunları da çözeceğiz. 2008’de raylı sistem sözü verilmiş ama biz ray bulamadık. Bunun gibi birçok hizmet de burada eksik bırakılmış. İnşallah 31 Mart’tan itibaren Hakan Özdemir kardeşimle birlikte buradaki sorunları çözmek bizim sorumluluğumuz” dedi.

“BURSA’YLA BAĞLANTISI GÜÇLENECEK”… 

Bursa’yı lider ve örnek kent yapmak için yola çıktıklarını vurgulayan Bozbey, “İnegöl için ulaşımla ilgili de projelerimiz var. İnegöl’ün Bursa’yla bağlantısını güçlendirmemiz lazım. Bu konuda banliyö treni önerimiz var. Aynı zamanda İnegöl’de hastane ve otogar arasında da bir tramvay önerimiz var. Bunları planladık. Yenişehir üzerinden de Yenişehir Havaalanı’na ulaşabilecek bir banliyö tren önerimiz var.

Bursa, İnegöl, havaalanı ve birbirleriyle bağlantısı kurulmuş olacak.  İnegöl’le ilgili projelendirdik. 100 bin metrekare civarında uluslararası bir fuar alanı da planlıyoruz. İnegöl’e değer katacak olan bir anlayışı ortaya koyacağız” şeklinde konuştu. 

“İNEGÖLLÜLER TİYATRO İZLEMEYE BURSA’YA GELİYOR”…

İnegöl’ün sosyal ve kültürel alanlarla ilgili sorunlarına da değinen Bozbey, “İnegöllüler tiyatro izlemek için Nilüfer’e gidiyor. Artık İnegöllü İnegöl’de tiyatroya gitmeli. İnegöl’de gerçekten sosyal alanlar, kültürel alanlar, spor alanları oluşmalı. 31 Mart’ta değişim dönemi başlıyor. 31 Mart değişimin olduğu gün olacaktır. Değişim buradan başlayıp kentin içine doğru gelecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X