Bozbey helallik istedi 

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2014-2019 hizmet döneminde birlikte çalıştığı başkan yardımcıları, meclis üyeleri, koordinatörler, müdürler ve muhtarlarla düzenlenen gecede buluştu.

Bozbey helallik istedi 

Nilüfer’i birlikte Türkiye’nin öncü ve lider kenti yaptıklarını ifade eden Bozbey, emek verenlere teşekkür ederek Nilüfer Belediyesi ailesinden helallik istedi. Bundan sonraki hedefin daha üst sıralar olacağını vurgulayan Bozbey, “Son 5 yılda iyi ve kötü günümüz, mutlu ve kederli anlarımız oldu.

Bunları birlikte paylaşarak, sorunları çözdük. Zaman zaman birbirimizi eleştirdik ama dostluk ön planda oldu. Nilüfer ve hizmet öncelikli davrandık. Varsa birbirimize olan küçük kırgınlıklarımız, hepinizden helallik istiyorum. Haklarınızı helal edin, benden yana helal olsun.

Dile kolay 20 yıl boyunca Nilüfer’e hizmet etme onuruna eriştim. Çok kişiler geldi, geçti aramızdan. 20 yıllık birlik, beraberliğimizin ardından Nilüfer Belediye Başkanlığı sürecinde sona yaklaştık. 31 Mart’tan itibaren kısmet neyse o şekilde devam edeceğiz. Her şey iyi görünüyor. Buradaki birikimlerimizi, Büyükşehir Belediyesi’nde uygulama olanağına kavuşabiliriz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X