Bozbey’den Aktaş’a ziyaret

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Seçim çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, Belediye binasındaki makamında ziyaret etti.

Bozbey’den Aktaş’a ziyaret

CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bozbey, seçim sürecinin sağlıklı, demokrasinin kurallarına uygun bir şekilde devam etmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla kent yöneticilerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Başkan Aktaş’a ve Bursa’ya bugüne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür eden Bozbey, daha yaşanabilir, insanların huzur ve güven içinde bereketli bir şehirde gülümsediği bir kent  için Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu kaydetti.

Kendisi gibi Büyükşehir Belediyesi’ne aday olan Alinur Aktaş’a başarılar dileyen Bozbey, “Sayın Alinur Aktaş’ın yapmış olduğu güzel işlerde yanında olduk. Ama tabiki kentin sorunları noktasında, farklı projelerimizle biz de gündemi ona göre belirleyip Bursalılarla paylaşacağız. 31 Mart’tan itibaren de Bursa halkı kime vize verirse, ondan sonra da yine birbirimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Bozbey, Başkan Aktaş’a başarı dileklerinde bulundu. 

“SANDIĞIN KARARI BAŞIMIZIN ÜSTÜNE”

Ziyareti için Bozbey’e teşekkür eden Aktaş da, seçimlerin kazasız, belasız ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi temennisinde bulunarak, “Demokrasinin gereği olarak insanlar sandığa gidecek ve hür iradeleriyle bugüne kadar yapılanlar, yapılmak istenenler ve bundan sonraki süreç, dünya konjonktürü içindeki Türkiye’nin yerini göz önüne alarak kararlarını verecekler. Nihayetinde sandıktan çıkan karar, hepimizin başının üzerinedir. Demokrasinin gereği budur zaten” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X