Bozdağ’dan bayram tatili açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı gündemi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bozdağ’dan bayram tatili açıklaması

BAYRAM İKRAMİYELERİ…

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, “Bayram ikramiyelerine ilişkin, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi vatandaşlarımız bayram ikramiyelerini 7 Haziran, SSK emeklisi vatandaşlarımız ise 8 Haziran’da alabileceklerdir. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin emekli maaşları ödemesinin 11, 12, 13 Haziran’da bayram öncesi ödemelerin tamamlanması kararı alınmıştır” dedi.

“RAMAZAN BAYRAMI HAFTA SONUNA DENK GELİYOR”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası Bakanlar Kurulunda görüşülen konulara ilişkin açıklamada bulundu. Ramazan Bayramı nedeniyle idari tatil vermenin söz konusu olmadığını açıklayan Bozdağ, “Çünkü, Ramazan Bayramı hafta sonuna denk geliyor. Bu nedenle Bakanlar Kurulu idari bir tatil alma gereği duymamıştır” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLERİN MAAŞ VE İKRAMİYELERİ BAYRAM ÖNCESİ

Emeklilerin Ramazan Bayramı öncesinde maaşlarını alabileceğini sözlerine ekleyen Bozdağ, “Bayram ikramiyelerine ilişkin, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi vatandaşlarımız bayram ikramiyelerini 7 Haziran, SSK emeklisi vatandaşlarımız ise 8 Haziran’da alabileceklerdir. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin emekli maaşları ödemesinin 11, 12, 13 Haziran’da bayram öncesi ödemelerin tamamlanması kararı alınmıştır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X