BTSO, Erdoğan ve eşini ağırlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursalı sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.

BTSO, Erdoğan ve eşini ağırlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat tarihindeki Bursa programında eşi Emine Erdoğan ile BTSO’nun konuğu olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BTSO öncülüğünde düzenlenecek toplantı ile Bursalı sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelecek. Emine Erdoğan ise TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun ‘Türkiye’ye Değer Katan Kadınlar 2015’ toplantısına katılacak. Bursalı kadın girişimcilerle bir araya gelecek olan Emine Erdoğan’a BTSO tarafından bu yıl ilki verilecek olan ‘Türkiye’ye Değer Katan Kadınlar 2015 Onur Ödülü’ takdim edilecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni görevinin ardından Bursa’ya yapacağı ilk ziyarette Bursa iş dünyası ile bir araya gelmesinin kendileri için onur verici olduğunu söyledi.

Yeni Türkiye’nin parlayan yıldızı olan Bursa’yı kalkınmanın lokomotifi haline getiren iş dünyası temsilcileriyle Erdoğan’ı akşam yemeğinde buluşturacaklarını ifade eden Başkan Burkay, “Sayın cumhurbaşkanımız ve kıymetli eşini ağırlamak bizim için onur verici. Her iki toplantının da hem sanayici ve iş adamalarımız için hem de kadın girişimcilerimiz için oldukça verimli geçeceğine inanıyorum. Ülkemizi 2023 kalkınma hedeflerine taşımada lokomotif olma görevini üstlenen Bursa’da böylesine buluşmalar heyecan verici. Bursa’nın adını Türkiye’ye duyurmak adına Sayın Cumhurbaşkanımıza ve saygıdeğer eşine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X