BTSO MESYEB’den 46 ilde sınav ve belgelendirme

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) sadece Bursa’da değil, Türkiye’deki 46 ilde sınav ve belgelendirme hizmeti veriyor.

BTSO MESYEB’den 46 ilde sınav ve belgelendirme

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, lojistik sektörü temsilcilerinin yer aldığı 44. Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte MESYEB ve BUTGEM’i ziyaret etti. 

Sektör temsilcileri, MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök’ten MESYEB ve BUTGEM’deki çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. Koçaslan, BTSO olarak sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli personel ihtiyacının yanı sıra mesleklerin standardını yükseltmek için adımlar attıklarını kaydetti. 

MESYEB’in Türkiye’deki 160’ı aşkın sınav ve belgelendirme merkezi arasında en kapasiteli kurum olduğunu vurgulayan Koçaslan, “BTSO olaak MESYEB’i ulusal alanda hizmet veren bir yapıya kavuşturduk. Kısa bir sürede sadece Bursa’da değil, Türkiye’de söz sahibi olan merkezimiz mesleklerin çıtasını yükselten bir konuma yükseldi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X