BTSO’dan AnadoluJet’e tam destek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan’ı ağırladı. Remzi Topuk, Anadolu Jet’in Trabzon ve Erzurum’a haftada 3 kez uçuş seferi başlatmasının Yenişehir Havaalanının daha faal kullan

BTSO’dan AnadoluJet’e tam destek!

AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ve BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’u ziyaret etti. AnadoluJet tarafından 10 Mart 2015 tarihinden itibaren başlatılacak Bursa-Erzurum ve Bursa-Trabzon seferlerinin önemine değinen Remzi Topuk, seferler ile Bursalıların artık İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacağını söyledi. Topuk, Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden olan Bursa’da Yenişehir Havaalanı’nın mutlaka daha fazla kullanılması gerektiğine işaret etti.

“YENİŞEHİR HAVAALANI DAHA AKTİF KULLANILACAK”

Yenişehir Havaalanının yeni seferler ile birlikte şehre daha fazla değer katacağını kaydeden Remzi Topuk, “Havaalanının daha faal kullanılması lazım. O açıdan AnadoluJet’in başlatacağı bu seferleri önemsiyorum. Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO olarak da AnadoluJet’in başlatacağı seferleri destekliyorum” dedi.

 ‘TRABZON’A VE ERZURUM’A DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR’ HABERİ İÇİN TIKLAYIN 

AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Daire Başkanı İbrahim Doğan, AnadoluJet olarak Bursa-Trabzon ve Bursa-Erzurum seferlerinin haftada 3 gün karşılıklı olarak yapılacağını ifade ederek, desteklerinden dolayı BTSO’ya teşekkür etti.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, Büyükşehir Belediyesi olarak 1 ay boyunca AnadoluJet’tin biletli yolcularını otobüsler ile ücretsiz taşıyacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X