BTSO’nun UR-GE projesine ödül

Ticaret Bakanlığı destekleriyle yürüttüğü Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) projeleriyle kentin ihracatına ve rekabet gücüne ivme kazandıran Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), başarılarına bir yenisini daha ekledi.

BTSO’nun UR-GE projesine ödül

BTSO’nun UR-GE projesi kapsamında tekstil sektöründe geçen yıl Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlediği ‘Türkiye-Rusya Ev Tekstili ve Kumaş Günleri’ etkinliği Ticaret Bakanlığı tarafından ‘İyi Uygulama Örneği’ olarak gösterildi.

Bursa iş dünyası olarak Türkiye’nin ihracata dayalı kalkınma hedeflerine UR-GE projeleriyle destek verdiklerini ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, hedef pazarlara ulaşabilme noktasında bugüne kadar 30’u aşkın yurt dışı pazarlama organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.

Üyeleri Almanya’dan Japonya’ya, Güney Afrika’dan Amerika’ya kadar dünyanın en önemli pazarlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine taşıdıklarını vurgulayan Kuş, ‘’UR-GE desteğini firmalarımızın mümkün olan en yüksek faydayı sağlaması anlayışıyla yürütüyoruz. Yurt dışı pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde çok sayıda firmamız ihracat kapasitelerini artırmayı başardı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X