Bu böyle gitmez!

Süper Lig’de bu konuda zirvedeyiz. PFDK’dan en çok ceza alan kulüp Bursaspor oldu.

Bu böyle gitmez!

Kart bloke cezaları hariç 8 haftanın faturası yeşil beyazlılara 225 bin TL. Beşiktaş maçında toplam 165 TL ceza alan Timsah’a, Fenerbahçe, Başakşehir ve Ankaragücü karşılaşmalarından da 20’şer bin TL ceza çıktı. 

8 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan şu ana kadar en fazla ceza alan kulüp Bursaspor oldu. 

Her sezon olduğu gibi PFDK’nın gazabından bir türlü kurtulamayan yeşil beyazlı kulüp, 8 hafta sonunda 225 bin TL ceza aldı. Bloke cezaları hariç alınan bu ceza, Süper Lig’deki tüm takımları da gerisinde bıraktı.

ZİRVE BEŞİKTAŞ MAÇINDA

Bursaspor ilk olarak sezonun start maçında ceza ile karşı karşıya kaldı. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle 20 bin TL ceza aldı. Timsah’a, Beşiktaş karşılaşmasının faturası ise ağır oldu. Saha olayları ve merdiven boşlukları nedeniyle Bursaspor’a 165 bin TL ceza kesildi. Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan Başakşeahir ve Ankaragücü karşılaşmalarında ise yine saha olayları nedeniyle 20’şer bin TL fatura kesildi. 

BLOKELER AYRI

Bursaspor’u aldığı 197 bin TL ceza ile Beşiktaş takip ediyor. Fenerbahçe 125 bin TL, Ankaragücü 95 bin TL ve Galatasaray 85 bin TL cezayla ilk sıraları oluşturuyor. Bursaspor bu süreçte birçok bloke cezası da aldı. Özellikle Beşiktaş’la Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrası birçok tribün ceza alırken, Medipol Başakşehir ve Ankaragücü mücadelelerinde bu cezalar çekildi.  

İŞTE CEZALAR

Fenerbahçe-Bursaspor (20 bin TL-Saha olayları)
Bursaspor-Beşiktaş (165 bin TL-Saha olayları-Merdiven boşlukları)
Bursaspor-Başakşehir (20 bin TL-Saha olayları)
Bursaspor-Ankaragücü (20 bin TL-Saha olayları)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X