Bu çocuğu tanıdınız mı? ‘Serkan 1 yaşında…’

Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. İşte çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla ünlü isimler…

Bu çocuğu tanıdınız mı? ‘Serkan 1 yaşında…’

Türkücü Alişan yıllar önce çekilen fotoğrafını Instagram’da takipçileri ile paylaştı.
 

Alişan fotoğrafın altına şu notu düştü: 

”Çok eskilerden bir #tbt.. Annem’le @suzanyenilmeztektas… Serkan Burak 1 yaşında:) Sene 1977…”
 

Omuzlarına dökülen saçları ile objektife poz veren bu küçük kızı tanıyabildiniz mi?
 

Fotoğraftaki kişi Yeşilçam’ın usta isimlerinden Perran Kutman! Kutman yıllar önce çekilen fotoğrafını “15 yaşında falan…” notu ile Instagram’da paylaştı.
 

Fotoğraftaki ismin kim olduğunu öğrenen şaşıp kalıyor!
 

Fotoğraftaki kişi oyuncu Şevket Çoruh… Çoruh, bu fotoğrafı Instagram’dan ”Benmişim” notuyla paylaştı.
 

Oyuncu Büşra Develi, önceki gün Instagram’da bebeklik fotoğrafını paylaşıp herkesi gülümsetti. Çekik gözlü oyuncu, paylaşımına da şu notu düştü:.

“Henüz Kazakistan’dan evlat edinilen bir Büşra.”
 

25 yaşındaki oyuncunun bu karesi yorum yağmuruna tutuldu.
 

GÜLDÜREN YORUMLAR:

GÜLDÜREN YORUMLAR:

Develi, çocukken de 40, şimdi de 45 kiloymuş..

Küçükken Kazak olan Büşra, büyümüş Fransız olmuş..
 

Ünlü sanatçının gençlik fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.
 

Mazhar Alanson, henüz 21 yaşındayken Almanya’da çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçının paylaşımına yorum yağdı.
 

Saltbae hareketiyle tüm dünyaya tanınır hale gelen işletmeci Nusret Gökçe, yıllar önce çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
 

Nusret yıllar önce çekilen bu fotoğrafını ”Sabır, sebat ve alın teri başarının yenilmez kombinasyonudur” notuyla yayınladı. İşletmecinin paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Gökçe’nin takipçileri ”Helal olsun sana, o yokluktan bugünlere gelmek kolay değil.”, ”Herkes için iyi bir örneksiniz Nusret Bey” yorumlarında bulundu.
 

Nusret bir röportajında şunları söylemişti: ”Annem-babam okuma-yazma bilmiyor. Maddi yetersizliklerden dolayı ben de okuyamamışım. Altıncı sınıf terk. Ama demek ki bir şeyler de varmış bende, su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atılmışım, 14 yaşında kasaba girmişim. Çırak olarak. Et benim tutkum oldu.”
 

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından “Anneannem ve dedemin evinde, Nevşehir’de çekildi. Televizyona bakıp hayaller kurarken. Büyüyorum. Her gün bir şey öğreniyorum. Mutlu oluyorum, ağlıyorum…
 

Öğreniyorum. Büyüdükçe mi öğreniyorum, öğrendikçe mi büyüyorum paradoksunda kalsam da ne olursa olsun öğreniyorum.
 

Seneca belirsizlikle ilgili ‘Yağmuru bekler gibi bekleyin her şeyi’ demiş. Bazı şeyleri kabul etmeye çalışıyorum. İyi ki deneyimliyorum,iyi ki… Ailem, kan bağı olmayan kız kardeşlerim, erkek kardeşlerim iyi ki var. İyi ki varsınız. Destekleriniz benim için çok önemli. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki beraber büyüyoruz” notuyla yayınladı.
 

Dilan Çiçek Deniz
 

Omuzlarından aşağı dökülen saçlarıyla objektife poz veren bu genç kızı tanıdınız mı?
 

Bu genç kız sunucu Saba Tümer’in ta kendisi!
 

Saba Tümer, fotoğrafı ”Boşuna demiyorum size belime kadar olan tokaların zor tuttuğu saçlarımı bu meslekte süpürge ettim diye. İşte kanıtı” notuyla Instagram hesabından paylaştı.
 

Sunucunun fotoğrafına binlerce beğeni geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X