Bu dönemin kalıcı olacağını düşünmüyoruz

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi Başkanı Barış Gül, ”İçerisinden geçtiğimiz dönemin kalıcı olduğunu asla düşünmüyoruz” dedi.

Bu dönemin kalıcı olacağını düşünmüyoruz

Gül yaptığı açıklamada, manipülasyonların da fazlasıyla içerisinde bulunduğu bir sürecin yaşandığını vurgulayarak, ”Biz değişimlere çabuk adapte olan bir yapıdayız.

Dolayısıyla hem firmalarımızın hem de insanlarımızın bu durumun ardından çok çabuk reaksiyon gösterebileceğini ve ekonominin kısa vadede rayına oturacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Böyle bir dönemde eğitime ve verimliliğe odaklanma kararı aldıklarını ifade eden Barış Gül, ”Önümüzdeki dönemde üretimi, eğitimi ve verimliliği esas alan bir anlayışla hareket edeceğiz.

Yaşanan sıkıntıların üstesinden gelecek bir altyapımız var. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde tenkisat olmayacak. Mevcut iş gücünün daha verimli kullanmaya gayret edeceğiz. Bunun için eğitimin maksimum derecede önem taşıdığını görüyoruz. Yol haritamızı buna göre belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X