Bu gurur Bursaspor’un

21 yaş altı oyuncu oynatma konusunda Timsah’ın eline kimse su dökemez. Kaptan Ertuğrul Ersoy, bin 170 dakika ile 1.sırada yer alırken, Burak Kapacak  503 dakika ile ilk 10’da kendine yer buldu.

Bu gurur Bursaspor’un

Spor Süper Lig’de en çok forma giyen 21 yaş altı oyuncular arasında Bursaspor zirveye damgasını vurmaya devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın takımın başına geçmesiyle birlikte Vakıföy Orhan Özselek Tesisleri’nde yetişen genç oyuncuları Türk futboluna sunan yeşil beyazlı kulüp bunun haklı gururunu da yaşamaya devam ediyor…  Süper Lig’de forma şansı bulan 21 yaşın altındaki 10 futbolcu arasında en fazla süreyi alan oyuncuların başında da Bursaspor geliyor.

KUBİLAY’DA LİSTEDE

Bursaspor Kaptanı Ertuğrul Ersoy, bu alanda zirvede başı çekiyor.14 haftada 1 maç sarı kart cezalısı olmasına karşın bin 1170 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, zirvede hakimiyetini sürdürüyor. Ertuğrul’u 970 dakika ile Trabzonsporlu Abdülkadir Ömer takip ediyor. 3. sırada ise 966 dakika ile Antalyaspor’un yeni yıldız adaylarından Doğukan Sinik yer alıyor. 

Bursaspor’un 18 yaşındaki bir başka yıldız adayı Burak Kapacak ise 503 dakika ile ilk 10 içerisinde kendine yer buldu. Ayrıca Bursaspor’un sezon başında Ankaragücü’ne kiraladığı Kubilay’da listede yer alıyor. 

OYUNCULAR   TAKIM   SÜRE

Ertuğrul Ersoy  Bursaspor   1170
Abdülkadir Ömür Trabzonspor 970 
Doğukan Sinik   Antalyaspor 966 
Merih Demiral   Alanyaspor  961 
Henry Onyekuru  Galatasaray 897
Ozan Kabak  Galatasaray 814 
Elif Elmas  Fenerbahçe  809 
Yusuf Yazıcı    Trabzonspor 740 
Burak Kapacak    Bursaspor  503 
Kubilay Kanatsızkuş Ankaragücü  469 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X