Bu iş daha bitmedi!

Antalya’da kader maçını kazandıklarını söyleyen Tunay Torun, sakatlığıyla ilgili de, ‘Riske etmedim Göztepe maçında sahada olurum’ dedi. 

Bu iş daha bitmedi!

Antalyaspor karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkacağı anda ısınma esnasında sakatlanarak yerini Allano Lima’ya bırakan Tunay Torun, sakatlığı hakkında bilgi verdi. Tunay, ‘İki hafta önce Akhisarspor maçında ayağım burkulmuştu. O nedenle Erzurum’a gidemedim. Her gün iki tedavi uygulandı. İyileştirmeye çalıştılar. Doktorumuz, sağlık ekibimiz, fizyoterapistlerimiz sağ olsunlar. Antalyaspor maçına da başlayacaktım ama olmadı’ dedi.

ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Ligdeki kader maçını kazandıklarını kaydeden tecrübeli krampon, ‘Bizim adımıza çok önemliydi. Oynamak için çok istekliydim. Sonra kendi kendime -10-15 dakika sonra çıkmaktansa hazır bir oyuncunun oynaması daha iyi olur- dedim. Ben bir hafta sonra daha iyi olacağıma inanıyorum. Sonuçta biz Bursaspor için mücadele veriyoruz. Bu işin daha bitmediğini gösterdik. Şimdi çok iyi hazırlanıp, Göztepe maçını kazanmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X