‘Bu işin ekmeğini ben yiyeceğim!’

Önceki akşam gerçekleşen ‘Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’ töreninin sunuculuğunu Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ üstlendi.

‘Bu işin ekmeğini ben yiyeceğim!’

Geçen hafta Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına telefonla bağlanan Tamer Karadağlı, kendisinin Emmy ödülü alan Haluk Bilginer olduğunu sananlar olduğunu “Paylaşımları görünce şaka sandım. Bir grup tebrik, bir grup ise küfür ediyor” sözleriyle açıklamıştı.

Geçen akşam gerçekleşen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde Pınar Altuğ ile sunuculuk yapan Tamer Karadağlı, Haluk Bilginer sanılmasıyla ilgili şu sözleri söyledi:

‘Haluk Bilginer yazıp altına benim resmimi koyuyorlar’

Başarılı oyuncu, “Haluk Bilginer olayı anlaşılır gibi değil. Bir hafta 10 gündür tebrikleri kabul ediyorum. Yüzlerce tebrik mesajı… Tebrikler Haluk Bilginer yazıp altına benim resmimi koyuyorlar. Bu işin ekmeğini herhalde ben yiyeceğim” dedi.

Tamer Karadağlı’nın uzun yıllardır oynadığı ‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki adı Haluk…
 

Haluk Bilginer, bu yıl 47’incisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde, Onur Saylak’ın yönettiği ‘Şahsiyet’ dizisindeki ‘Agah Beoğlu’ rolü ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmişti.

65 yaşındaki oyuncu, Emmy ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey” demişti.
 

Çiçeklerle karşılanmıştı

Çiçeklerle karşılanmıştı

Ödül töreni sonrası New York’tan İstanbul’a dönen Haluk Bilginer, havalimanında yoğun ilgi ve çiçeklerle karşılanmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X