Bu kadarla yetinmemem lazım

Furkan ‘Son 6 hafta sahada olmak beni çok mutlu etti. Kendimi daha önemli hissediyorum. Hayal kursam ancak bu kadar kurardım fakat işimiz daha yeni başlıyor’ dedi.

Bu kadarla yetinmemem lazım

Mustafa Er’in göreve gelmesinden sonra şans bulan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Furkan Soyalp, zorlu bir süreci başarıyla atlattıklarını söyledi. Furkan ‘Öncelikle hocamızı tebrik ediyorum.

İyi bir karakter ortaya koydu. Son 2 maçta galip gelmek istedik olmadı. Hatalarımızdan dersler çıkarıp daha iyi bir Bursaspor için çabalayacağız.’ dedi. 

KONYASPOR MAÇI ÖNEMLİYDİ

Kendi performansıyla ilgili de konuşan tecrübeli futbolcu ‘Son 6 hafta sahada olmak beni çok mutlu etti. Kendimi daha önemli hissediyorum. Bu da sahaya yansıdı. İçeride Konyaspor maçı çok önemliydi.

O ambiyansı unutamam. Süper Lig’de tek golüm var. Benim için bu da unutulmaz oldu. Hayal kursam ancak bu kadar kurardım. Bununla yetinmemem lazım.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X