Bu konsere kedi ve köpek mamasıyla girilecek

Nilüfer İlçe Belediyesi, sokak hayvanlarının özellikle dondurucu kış günlerinde aç kalmamaları için ‘Mama Desteği Konseri’ düzenliyor.

Bu konsere kedi ve köpek mamasıyla girilecek

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Grubu, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi Müzik Topluluğu’nun birlikte organize ettiği konsere katılanlar hem eğlenecek hem de sokak hayvanları için mama katkısında bulunacak. Halka açık gerçekleştirilecek olan konsere giriş köpek ve kedi maması bağışıyla olacak. Konsere katılanlar girişte bir firmanın açacağı stanttan istedikleri miktarda mama alarak etkinliğe destek olacak. Hayvanseverlerin bağışıyla alınan mamalar, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü aracılığıyla sokak hayvanları için kullanılacak. 

Basın Kültür Sarayı’ndaki Kat 3’te gerçekleştirilecek konserde Matrak, Pilot ve Ahmet Beyler ile renkli bir gece geçirecek olan hayvanseverler, eğlenirken sokak hayvanları için de önemli bir destekte bulunmuş olacak. 

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban sivil toplum örgütleri, eğitim kurumları ve tüm hayvanseverleri, 20 Ocak Salı günü saat 18.00’de başlayacak etkinliğe destek vermeye çağırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X