Bu ligde misafiriz

Konuralp Yeşil ‘-Yeniden Zirveye- sloganıyla bir yola çıktık. Hak ettiğimiz yere yükseleceğimize inanıyoruz’ dedi. 

Bu ligde misafiriz

Bursaspor 2.Başkanı Konuralp Yeşil, son haftalarda iyi bir ivme kazandıklarını söyledi. Transfer tahtasının açılmasıyla iyi transferler yapıldığını belirten Yeşil, ‘Bütçemize uygun, gerçekten bize katkı sağlayacak transferler yaptık. Hepsi birbirinden değerli oyuncular’ ifadelerini kullandı. Yeşil, başarılı bir takım olduklarını ve birlik beraberliği sağladıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

ARTIK YOLA ÇIKTIK

‘Yaptığımız transferlerin bu süreçte genç oyuncularımızla beraber iyi uyum sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini düşünüyoruz. Genç oyuncularımız çok değerli. Her biri yurt içi ve yurt dışında adından söz ettirecek oyuncular. Bunu da ligin ilk dört haftasında gösterdiler. Önemli sorumluluklar üstlendiler. ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla bir yola çıktık. Misafir olduğumuzu düşündüğümüz bu ligden ait olduğumuz Süper Lig’e yeniden yükselmek için tüm gücümüzle çabalıyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X