Bu lige hoca dayanmıyor

4 hafta sonunda istediği sonuçları alamayan 5 takım teknik adam değişikliğine gitti. 

Bu lige hoca dayanmıyor

TFF 1. Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk 4 haftasının ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 5’e yükseldi. Ligde ilk olarak Adana Demirspor’da Ümit Özat dönemi sona erdi. Adana temsilcisi Özat’ın yerine Uğur Tütüneker’i teknik direktörlüğe getirdi. Adana Demirspor’dan sonra Eskişehirspor Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Çapa’nın yerine de Coşkun Demirbakan’la anlaşıldı. Ligde 4. haftanın ardından ise 3 takım teknik heyetini değiştirme kararını aldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Muzaffer Bilazer’le, Boluspor Giray Bulak’la ve Giresunspor da Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı. Boluspor, teknik direktörlük için Osman Özköylü ile anlaşıldığını açıkladı. 

ONLAR DEVAM EDİYOR

Bu değişikliklerden sonra ligde geçen sezondan bu yana takımlarının başında yer alan isim sayısı 10’dan 7’ye düştü. Altay’da Sait Karafırtınalar, Altınordu’da Hüseyin Eroğlu, Fatih Karagümrük’te Cüneyt Dumlupınar, Hatayspor’da İlhan Palut, İstanbulspor’da Fırat Gül, Keçiörengücü’nde Serkan Özbalta ve Ümraniyespor’da Ahmet Taşyürek geçen sezon olduğu gibi takımlarının başında yollarına devam ediyor. Akhisarspor’da Mehmet Altıparmak, Bursaspor’da Yalçın Koşukavak, Menemenspor’da Ramazan Kurşunlu, Adanaspor’da Levent Eriş, Balıkesirspor’da Ali Tandoğan ve Osmanlıspor’da Mustafa Dalcı da bu sezon başladıkları görevlerini sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X