‘Bu memleketin sahibi millettir’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ‘Artık Türkiye’de bu memleketin gerçek sahibi millettir. Türkiye artık milli iradenin tam manasıyla gücünü gösterdiği bir sistemle yönetilecektir’ dedi.

‘Bu memleketin sahibi millettir’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Gürsu Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen iftar programına katıldı, ilçede yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gürsu belediye binası önünde düzenlenen iftar programında konuşan Çavuşoğlu, 15 Temmuz’da kendisine bu ülkeyi savunmak için emanet edilen silahları millete doğrultanların üstesinden gelindiğini ve o tarihten itibaren bu durumun ülkedeki bazı şeyleri değiştirdiğini ifade etti. 

Çavuşoğlu, “16 Nisan’da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve sizlerle birlikte bu hükümet etme modelindeki değişikliği tasdik ettiler. Şimdi ilk defa bu modelin tatbiki aşamasına geçiyoruz.

24 Haziran’da Allah nasip ederse gerçekleşecek seçimle seçilecek olan Cumhurbaşkanımız ilk defa olarak bu hükümet etme modelini tatbik edecek’ dedi. 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ‘Bu millet henüz bir yıl önce bu sistemi onayladı. Daha henüz ne olduğunu bilmeden birileri bize yeniden eskiyi işaret ediyor. Çünkü onların derdi millet değil.

Artık Türkiye’de bu memleketin gerçek sahibi millettir. Türkiye, sadece belli bir kesimin, elit bir zümrenin, statükocuların sahip olduğu bir ülke olmaktan çıkmıştır.

Türkiye artık milli iradenin tam manasıyla gücünü gösterdiği bir sistemle yönetilecektir. 24 Haziran bu bakımdan önemlidir. Geriyi gösterenler mi?

Ülkenin geleceğini, ufkunu geniş tutanlar mı? Muasır medeniyet seviyesinin üzerine yükselmeyi vadedenler mi? Milletimiz hiç şüphesiz, reformları, gelişmeyi, yüce ufukları ve Türkiye’yi büyütmeyi vadedenleri tercih edecektir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X