‘Bu sene kupayı almak istiyoruz’

Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul Başakşehir’i penaltı atışlarıyla geçerek çeyrek final vizesi alan Bursaspor’da gözler kupaya çevrildi.

‘Bu sene kupayı almak istiyoruz’

Bursasporlu futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştıkları ve penaltı atışları sonucunda çeyrek finale çıktıkları İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Karşılaşmanın 80. dakikasında Volkan Şen’in yerine oyuna dahil olan Bekir Yılmaz, “Zor bir mücadeleydi. Sonuçta galip geldik. Çeyrek finaldeyiz. Adım adım kupaya ilerliyoruz. Şimdi başka bir hedefimiz var. Süper Lig’de çok önemli bir maç oynayacağız. Hatasız oynayıp, zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

HARUN: “İKİ PENALTI KURTARDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

Seri penaltı atışlarında iki penaltı kurtararak maçın kahramanı olan kaleci Harun Tekin ise, “Turda emeğim geçtiyse ne mutlu bana. Çok zorlu bir mücadeleydi. Çok uzun süreden beri iki gün arayla maç oynuyoruz. Rakibimiz hafta sonu bizden iki gün önce oynamıştı ve bu sahada fark edildi. Biz elimizden gelen tüm mücadeleyi yaptık. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu turda benim de emeğim olduysa mutlu olurum. Bu sene kupayı almak istiyoruz. Penaltı atışları biraz şans biraz da sezgi işidir. İki tane kurtardığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Hafta sonunda Beşiktaş ile oynanacak maç hakkında da konuşan Harun, “Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Çok zorlu bir maç olacak. Şimdi o maça odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

JOSUE: “ZOR MAÇ OLDU”

Seri penaltı atışlarında kullandığı penaltıyı gole çeviren Portekizli oyuncu Filipe Josue de, karşılaşma hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Aslına bakarsanız zor bir maç oldu. Normal süre içerisinde doğru yapabileceğimiz birkaç iş ile maçı daha erken de bitirebilirdik. Karşı takım da çok kaliteli ayaklara sahipti. Onlara saygı duymak lazım. Maçı son ana kadar getirdiler. Ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Şükürler olsun ki çeyrek finale penaltılarla da olsa çıktık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X