Bu sezon kötünün iyisi!

Ligde 39 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezon ise en kötü sezonunu geçirerek 38 puanda kalmıştı.

Bu sezon kötünün iyisi!

Spor Toto Süper Lig’de dün deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği mücadelesiyle 2017-2018 sezonunu tamamlayan Bursaspor, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beklentilerin bir hayli uzağında kaldı. Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen yönetiminde başladığı ligin ilk 14 haftasında 7 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek 24 puan toplayan yeşil beyazlılar, 15. haftada sahasında Fenerbahçe’ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından adeta dibe vurdu. 

8 maçta puan yok

Yeşil beyazlı ekip, taraftarı önünde Fenerbahçe’ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından çıktığı 8 maçtan da puan çıkartamadı. Bursaspor, ligin 14. haftasından sonraki periyotta yalnızca Kayserispor, Sivasspor, Karabükspor ve Konyaspor maçlarında 3 puana uzanabildi. Ligde şampiyonluk yaşadığı 2009-2010 sezonunun ardından yeşil beyazlılar, en kötü ikinci sezonunu geride bıraktı. Bu sezon ligde 39 puan toplayabilen Bursaspor, geçtiğimiz sezon ise en kötü sezonunu geçirerek 38 puanda kalmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X