Bu tablo terse dönmeli!

Küme düştüğü 2003-04 sezonunu dahi 40 golle tamamlayan Bursaspor, Süper Lig’de bu sezon da dahil olmak üzere son 23 sezonunun gol yönünden en kısır dönemini yaşıyor.

Bu tablo terse dönmeli!

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor, yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Göztepe ile kritik bir maça çıkacak. Galip gelmesi halinde ligde kalma adına önemli bir avantaj yakalayacak yeşil beyazlılar, sezon genelinde rakiplerine üstünlük sağladığı maçlarda bu durumu tabelaya yansıtamadığı görülüyor. 32 haftası geride kalan ligde yalnızca 26 kez gol sevinci yaşayan Bursaspor, 18 takım arasında en az rakip fileleri havalandıran ekip konumunda yer aldı.

En golcü Aytaç

Küme düştüğü 2003-04 sezonunu dahi 40 golle tamamlayan Bursaspor, böylelikle Süper Lig’de bu sezon da dahil olmak üzere son 23 sezonunun gol yönünden en kısır dönemini yaşıyor. Buna karşın yeşil beyazlılar, sezon genelinde en fazla net gol pozisyonu kaçıran da takım konumunda. 56 net gol pozisyonundan yararlanamayan Bursaspor, bu alanda zirvede bulunurken gol sorununu bir türlü çözemedi. Bursaspor’da santrfor oyuncuları ise bekleneni veremedi. Diafra Sakho ve Umut Nayir, 3’er gol kaydederken takımın en golcü ismi ve aynı zamanda orta saha oyuncusu olan Aytaç Kara’nın 6 golü dikkat çekti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X