Bu takım Süper Lig’e çıkacak

Yeni transferlerden Anıl Karaer, sezon sonu için iddialı konuştu.

Bu takım Süper Lig’e çıkacak

Tecrübeli stoper ‘Lig aslında dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözükse de gerçekten çok zor bir lig. Takıma çok iyi transferler yapıldı. Mevcut gençlerin dinamizmi ile tecrübelileri harmanlayıp oynayacağız’ diye konuştu. 

Bursaspor’un yeni transferlerinden Anıl Karaer, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Takın içersinde ortamın çok iyi olduğunu ifade eden Anıl ‘Şehrin tüm dinamikleri takıma sahip çıkmış durumda. Zaten bunun olması gerekiyor. Umut ediyorum ki hem sahada hem de saha dışında bu birlikteliği sürdürürüz. Sonu da güzel olur. Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle ilk 3 hafta gençler oynadı. Çok iyi performans sergilediler. Hem Bursaspor adına hem de Türk futbolu adına çok önemli. Gerçekten çok değerli oyuncularımız var.’ dedi. 

EL BİRLİĞİ İLE YAPACAĞIZ

İyi bir takımın ortaya çıkacağını ifade eden tecrübeli stoper şunları söyledi: ‘Türk futboluna damga vuracak gençlere sahibiz. Onlarla birlikte biz de tecrübeliler olarak güzel bir mücadele vereceğiz. Lig aslında dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözükse de gerçekten çok zor bir lig. Her takımın bir adapte olma süreci var. Şu an kötü gözükenler ileride adapte olup iyi duruma gelecekler. Ama bütün takımları bir yana bırakırsak bizim performansımız gerçekten iyi. Biz de daha iyisini yapmak için el birliği ile savaşacağız.’

ÇOK TEKLİF ALDIM

‘Takıma çok iyi transferler yapıldı. Mevcut gençlerin dinamizmi ile tecrübelileri harmanlayıp oynayacağız. Bu ligin en flaş takımı olma adayıyız. Süper Lig’e tabiki çıkarız. Neden olmasın. Bizim burada olmamızın bütün amacı Bursaspor’u Süper Lig’e taşımak. Bu ligden bir çok teklif aldım ama eğer Bursaspor gibi büyük bir camia sizi istiyorsa ve teklif sunduysa bunu geri çevirmek çok zor. Tabii ÖZer ile Selçuk Şahin ile oturduk konuştuk. BUraya gelip el birliği ile Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Bunu başarıcak gücümüz var.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X