Bu ziyaret çok konuşulacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 12 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan’a giderken, ziyarete damga vuran iki olay yaşandı. 

Bu ziyaret çok konuşulacak

Önce Putin ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’i buluşmasında kralyet sarayında Rusya milli marşı çallmaya başlayan askeri bandonun bir anda bambaşka notalarla anlaşılmaz melodiler ortaya saçması herkesi şaşırttı. Putin, Rus milli marşına benzerliği bile olmayan melodileri dinlerken bozuntuya vermedi.

Dün bir başka olaya ise Putin’in Kral Selman bin Abdülaziz’e Rusya’dan getirdiği, doğan cinsinden bir kuş olan ak sungur damga vurdu. İkili kameraların karşısında yırtıcı kuşu severken, kimsenin beklemediği bir an yaşandı. Ortamdaki kalabalıktan tedirgin olan yırtıcu kuş, iki lider kendisiyle ilgili konuşurken halıya pisledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha sonra Riyad’dan ayrılarak 12 yıl sonra ilk kez Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X