BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Deniz ulaşımına fırtına engeli… Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ile İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Çanakkale’de de bazı feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 07.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.00’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Aynı gerekçeyle saat 07.00’deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de yapılamadı.

BUDO’DAN YENİ İPTALLER

BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) arası 11.00, 13.00 ve 15.00, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya) 12.30, 14.30 ve 16.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Armutlu (İhlas) 14.30 ile, Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya) arası 15.55 seferleri hava muhalefeti nedeniyle programdan kaldırıldı.

İDO’DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, saat 07.45’teki Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 07.50’deki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 08.30’daki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy seferleri yapılamayacak.

ÇANAKKALE’DE DE BAZI FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Kuzey Ege’de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Alınan bilgiye göre, gece yarısından bu yana etkili olan fırtına nedeniyle saat 10.00’da Kabatepe’den Gökçeada’ya gerçekleştirilmesi planlanan arabalı vapur seferi iptal edildi.

Gökçeada’dan Kabatepe’ye ve Kabatepe’den Gökçeada’ya saat 07.00’deki karşılıklı feribot seferleri de fırtına nedeniyle yapılamadı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, seferlerin fırtınanın normale dönmesinin ardından yeniden yapılacağını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X