Bugünleri hayal bile edemezdim

Geçen yılın Türkiye Güzeli Amine Gülşe, başrolünü Tolgahan Sayışman’la paylaştığı ‘Asla Vaçgeçmem’ dizisiyle zirvesine çıktığı şöhretin şaşkınlığını yaşıyor.

Bugünleri hayal bile edemezdim

HAYATIM BİRDEN BİRE DEĞİŞTİ

Önce Türkiye güzeli ardından da ‘Türkiye’nin en seksi kadını’ seçilen Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman’la rol aldığı ‘Asla Vaçgeçmem’ dizisiyle şöhretin zirvesine ulaştı. İsveçli bir gurbetçi kızı olan Gülşe, kısa sürede değişen hayatını, ‘Bütün bunların bu kadar çabuk olacağını hayal bile edemezdim. Hayatım birden güzel bir şekilde değişti. Her şeyden çok memnunum’ sözleriyle açıkladı.

İÇİ BOŞSA GÜZELLİĞİN ÖNEMİ YOK

Güzellik yarışmasında elde ettiği derece ve aldığı ‘en seksi kadın’ sıfatlarının tek başına kullanıldığında kendisini rahatsız ettiğini belirten Amine Gülşe, içi boş olan güzelliğin önemsiz olduğunu düşünüyor. İşle aşkı birbirinden ayırmayı bildiğini de vurgulayan güzel, ‘Rol arkadaşınızla yakınlık doğabilir mi?’ sorusuna, ‘Asla olmaz, çünkü sette aşk yaşamam’ cevabını verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X