Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu’yu yerden yere vurdu

Bülent Ersoy, önceki gece sahne aldığı mekanda mahkemelik olduğu Lerzan Mutlu’yla ilgili sorulara sinirlendi. Diva, Mutlu’yu yerden yere vurdu.

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu’yu yerden yere vurdu

HANGİ ŞARKIYI MEŞHUR ETMİŞ?

Lerzan Mutlu’yla yıldızı bir türlü barışmayan Bülent Ersoy, önceki gece verdiği konser öncesi sert açıklamalar yaptı. Lerzan Mutlu’yla aralarındaki polemiği soran gazetecilere Diva, ‘O kadın burada bırak sahneye çıkmayı kapısından içeri giremez. Bugüne kadar ne okumuş, bundan sonra ne okuyacak? Hangi şarkıyı meşhur etmiş, hangi gazinoda sahne almış? Böyle insanlar benim muhatabım bile olamaz, çünkü ben sesimle döver bilgimle gömerim’ dedi.

40 KİLOLUK SAHNE KOSTÜMÜ

Konserine Semih Doğruer imzalı 40 kilo olduğu öğrenilen kostümle çıkan Bülent Ersoy, ‘Kıyafetimdeki aynalar tek tek el ile kesilerek yapıldı’ dedi. Tarkan’ın baba olmaya hazırlanmasını da değerlendiren Ersoy, ‘Babaanne oluyorum, en son stüdyoda konuştuk. Almanya’ya gitmişler canlarım benim. Babaanneye bak’ diye espri yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X