Bulgaristan Konsolosu’ndan Bozbey’e ziyaret

Göreve yeni başlayan Bulgaristan’ın Bursa Konsolosu Veselin Bojilov, Ticari Müşavir Aleksandar Aleksandrov ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Bulgaristan Konsolosu’ndan Bozbey’e ziyaret

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Naci Kale de yer aldı. Nilüfer Belediyesi olarak uzun yıllardır hükümet ve yerel yönetimler nezdinde iyi ilişkiler kurduklarını belirten Başkan Bozbey, bu ilişkileri her geçen gün geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Başkan Bozbey şöyle konuştu: “Nilüfer’in ilk kardeş şehri 1995 yılında Ardino oldu. Daha sonra Pernik, Asenovgrad ile iyi ilişkiler kurduk. Konsoloslarımız ve Başkonsoloslarımızla zaman zaman görüşüyoruz, desteklerini alıyoruz. İlişkiler konusunda aramızda sağlam bir bağ var. Bunu da her geçen gün geliştirmeye çalışıyoruz.”

Veselin Bojilov’a görevinde başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, desteğe her zaman hazır olduklarını ifade etti. 
20 Ağustos tarihinde göreve başladığını söyleyen Bulgaristan Bursa Konsolosu Veselin Bojilov da, Bursa’da görev yapmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X