Bulgaristan’da iftar bereketi 

Büyükşehir Belediyesi’nin müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek adına Bulgaristan’ın Cebel kasabasında organize ettiği iftar yemeğine 700’ü aşkın kişi katıldı. 

Bulgaristan’da iftar bereketi 

İftar programı, restorasyonu geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Cebel Camii bahçesinde düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi’nden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan ile Kültür ve Sanat Daire Başkanı Hüseyin Buran, Bulgaristanlı soydaşları yalnız bırakmadı. Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer, Kırcaali Müftü Yardımcısı Erhan Recep, çeşitli STK’ların temsilcileri ve davetliler, oruçlarını hep birlikte açtı. Yemek duası, Kırcaali Müftü Yardımcısı Erhan Recep tarafından yapıldı.

“ALLAH BİRLİĞİMİZ BOZMASIN”….

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan, Başkan Alinur Aktaş’ın selamlarını Cebelli müslümanlara iletti. Bayhan, “Burada geçtiğimiz yıl restorasyonu tamamlanan ve sizlerin hizmetine sunulan caminin bahçesinde bu güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. Allah, bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın” dedi. Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer ise, caminin ve çevresinin Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri neticesinde yeniden düzenlendiğini kaydederek, bugüne kadar verilen desteklerin bundan sonra da artarak süreceğine inandıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X