Bundan sonra son söz Öykü’nün

Aile arasında gerçekleşen nikahın ardından, önceki akşam ise Çeşme’de dostları için düğün yapan Can Bonomo ve Öykü Karayel, çok mutluydu. Bonomo, artık evde eşinin sözünün geçeceğini itiraf etti.

Bundan sonra son söz Öykü’nün

NİKAH MEMURU SARP APAK

Oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan nikahla dünya evine girmişti. Önceki akşam ise yakın dostları için Çeşme’de bir düğün yapan çift için temsili bir nikah töreni daha gerçekleşti. 

Yakın dostlarının nikahını kıyan Bursalı oyuncu Sarp Apak, cevap vermesi için mikrofonu uzattığı Can Bonomo’dan; ‘Bundan sonra son söz karımın’ cevabını aldı.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ 

Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo’nun Çeşme’deki düğününe ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Sertab Erener, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Alper Kul, Aylin Kontente, Erdem Yener, Derya Karadaş, Barış Arduç, Gupse Özay, İrem Sak, Fatma Turgut ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler düğüne katılan ünlüler arasındaydı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X