Bunun için 25 yıl bekledim

Kul isimli tek kişilik oyunuyla önceki akşam Podyum Sanat Mahal’de Bursalıları selamlayan Dolunay Soysert, sahnede tek başına kalabilmeye ancak 25. sanat yılında cesaret edebildiğini söyledi.

Bunun için 25 yıl bekledim

EMRE AKDEMİR

SEYİRCİNİN MODU TÜM OYUNU ETKİLİYOR

Ekranların ve tiyatro sahnesinin güzel yıldızı Dolunay Soysert, tek kişilik oyunu ‘Kul’u kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Podyum Sanat Mahal’de sahneledi. Oyun öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan Soysert, ‘Sahneye tek başıma çıkmayı çok istiyordum. Bunu da 25. yılıma bıraktım. Ama bu işin pek te kolay olmadığını anladım. Oyunda ipler sizde olduğu kadar seyircinin de elinde. Seyircinin değişen modu sizin bütün oyununuzu etkileyebiliyor’ dedi. 

ASLINDA YALNIZ OLMAYI PEK SEVMEM

Yalnızca sahnede değil yaşamının hiçbir noktasında tek olmayı sevmediğini söyleyen Dolunay Soysert, başarıyı ve mutluluğu paylaşmaktan hoşlandığını dile getirdi. Soysert, ‘Ben alkışımı oyun arkadaşlarımla paylaşmaya alışmışım. Bu oyunda seyirci yalnızca benim için geliyor, beni alkışlıyor ama bir o kadar da buruk olan bir tarafı var; oyun sonu kulisinize gelip tek başınıza oturuyorsunuz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X